Ništa nije ostvareno dok prethodno nije odsanjano

Mi smo

Preduzeće New Moment d.o.o. Bosna i Hercegovina je osnovano 2003. godine kao sastavni dio regionalnog lanca reklamnih agencija New Moment New Ideas Company.

Regionalno sjedište reklamne agencije New Moment New Ideas Company je u Beogradu, a agencija ima svoja predstavništva u Ljubljani, Zagrebu, Banjaluci, Sarajevu, Podgorici, Sofiji, Skoplju, Prištini i Tirani.

U toku 35 godina karijere na polju advertisinga, Saki je stvorio jednu od najvećih regionalnih reklamnih agencija na Balkanu; bio je član globalnog kreativnog odbora Saatchi & Saatchi Worldwide, predsjednik žirija: Epica, Golden Drum, Moskvskog i mnogih drugih advertising festivala koji se održavaju širom svijeta.
Napisao je tri knjige o oglašavanju i bio je osnivač Ideas Campus-a (School of Creative Thinking) i Beograd festivala; pokrenuo je časopis New Moment, i neumorno radio na edukaciji mladih profesionalaca kroz brojna predavanja i panel diskusije.

Dobitnik je nagrade za životno djelo – Povelje za mir (Povelja za mir), u Sarajevu i Priznanje Društva psihologa (Priznanje Udruženja psihologa). Član je kuće slavnih Golden drum reklamnog festivala i dobitni UEPS-ove nagrade za životno dijelo.

Tvorac je mnogih legendarnih reklamnih kampanja za brojene lokalne i međunarodne kompanije.

Ponosni nastavljamo put koji je pred nas postavio Dragan Sakan sa težnjom da ostvarimo sve ciljeve koje smo zacrtali.

Usluge

GRAFIČKI I WEB DIZAJN

Mi smo najnagrađivanija kreativna agencija u regionu.

Kao višestruki dobitnici Cannes Lionsa i agencija izabrana od mnogih globalnih brendova, naš kreativni rad je prikazan od New Yorka, Kanade i Indije, do Francuske, Njemačke i drugih evropskih zemalja.

Oslanjamo se na kreativnost, emocije, znanje, ali i jedni na druge. I nikada ne prestajemo sanjati. Jer ništa nije stvoreno ako nije prvo sanjano.

DIGITAL

Naš cilj je kreirati i ispričati najljepše digitalne priče.

Mi smo specijalisti za digitalnu strategiju, digitalnu produkciju, Infuencer marketing i društvene mreže.

Razvijamo rješenja i alate koji povećavaju prihode klijenata.

Razumijemo potrebe potrošača i kako doći do publike.

Proaktivnost i pružanje onoga što obećavamo je naš glavni fokus.

OGLAŠAVANJE

Pružamo usluge za preko 50 klijenata širom Balkana. Mi smo tim medijskih profesionalaca sa iskustvom u radu sa najvećim globalnim  kao i najvažnijim lokalnim kompanijama. Žongliramo između malih i velikih projekata i trudimo se da ponudimo izuzetne rezultate za sve.

Mi kombinujemo nauku i kreativnost, koja je u našoj DNK.  Investiramo budžete naših klijenata na najefikasniji način.

Kao agencija koja je rođena u digitalnoj eri, mi prihvatamo tehnologiju i inovacije i uz timski rad svoje klijente dovodimo do novih granica.

DOGAĐAJI

Organizovali smo više od 500 događaja, od manjih do najvećih potrošačkih događaja ikada održanih u našem regionu – za 5.000 potrošača. Drugi kažu da smo majstori u stvaranju živih, nezaboravnih i tehnički superiornih događaja; Volimo reći da stvaramo iskustva koja pomažu vašem brendu da prenese svoju poruku.

Sve što možete zamisliti je moguće!

SHOPPER MARKETING & BTL

Naša BTL & Shopper marketing agencija kombinuje potrebe potrošača i brend strategiju kako bi kreirala efikasne, sjajno izvedene BTL “in store” aktivacije I Shopper Marketing programe. Čvrsto vjerujemo da kreativnost može promijeniti ponašanje kupaca i podstaknuti konverzije (kupovinu), sa našim inovativnim alatima koji povezuju ljude sa brendovima i motivišu ih da djeluju.

Naš cilj je da iskoristimo potencijal brendova i napravimo mjerljivu razliku za poslovanje naših klijenata. Mi smo tu da pomognemo našim klijentima da dosegnu, angažuju i zadrže kupce za svoje brendove. Zajedno dijelimo strast prema velikim idejama koje rastu brendovi i generiraju profitabilne rezultate.

PR

Mi smo jedna od najpoznatijih PR agencija u regionu. Već tri uzastopne godine osvajamo nagradu za PR agenciju godine od strane Srpskog udruženja za odnose s javnošću, a 2017. godine dobili smo Cannes Lion u PR kategoriji!

Ponosni smo što smo doveli vodeće svjetske brendove na domaće tržište i preobrazili domaće prerađivače u one dostojne svijeta!

Naš cilj

Mi inspirišemo proizvode, kompanije, ljude, gradove i zemlje da zablistaju na najbolji mogući način. Mi posipamo zlatnu prašinu.

Važan dio filozofije New Moment-a je inspirisanje svojih zaposlenih da ostvare svoj puni potencijal, kao i da se ostvare i kreativno i poslovno. Jedan od preduslova za to je stvaranje pozitivne poslovne klime i održavanje kreativnog raspoloženja među zaposlenima.

Naš tim

Naš tim se sastoji od grupe mladih, kreativnih i naprednih ljudi koji kroz timski rad jednostavno rješavaju najsloženije zadatke!

Dragan Rujević

Director

mail icon
face icon

Maja Bajić Rudinac

Client Service Director

mail icon
face icon
insta icon

Srđan Đurašinović

Account Director

mail icon
face icon

Goran Rudinac

Regional Digital Director

mail icon
face icon
insta icon

Aleksandar Jurić

Graphic Designer

mail icon
face icon

Dragan Zeljković

Graphic Designer

mail icon
face icon

Dejan Grujičić

Graphic Designer

mail icon
face icon
insta icon

Igor Dubravac

WEB Developer

mail icon
face icon
insta icon

Danijela Knežević

Account Manager

mail icon
face icon
insta icon

Nikolina Radojičić

Interactive Project Manager

mail icon
face icon

Vladimir Šutvić

Account Manager

mail icon
face icon
insta icon

Ljubiša Todorović

WEB Developer

mail icon
face icon
insta icon